Vacature (Junior) Logistiek Medewerker

(Junior) Logistiek Medewerker

Houd je van hectiek, ben je op je best in stresssituaties. Krijg je energie van het halen van strakke deadlines, maar je blijft scherp. Kun jij ervoor zorgen dat de transporteur op tijd de juiste orders meekrijgt, dan pas jij 100% bij ons! In ons Warehouse zijn we verantwoordelijk voor de in- en uitgaande goederen, en het klaarzetten van materialen voor productie.

Wie is Sanders Group?

Onze passie is magneten en alle applicaties daaromheen. Van de memomagneten tot aan hele winkelinrichtingen. Van mooie letters, tot aan magneetstrips. Van kantoorartikelen tot aan bulkrollen magneet- en ferrofoliën. En nog veel meer!

Doordat pionieren, het ontwikkelen van nieuwe producten en de grens opzoeken van mogelijkheden voor onze klanten in ons DNA zit, is ons productaanbod heel breed en divers. Sanders-medewerkers zijn nieuwsgierig en flexibel. We verkopen het liefst nooit ‘nee’ naar onze klanten, waardoor we binnen ons bedrijf continu in uitdagende posities komen. Kwaliteit en deadlines halen staat op nummer 1.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Het is belangrijk dat je affiniteit krijgt met ons product. Hier maken wij een inwerkplan voor, en nemen daar ook de tijd voor, omdat wij ons beseffen dat het veel en soms complex kan zijn.

Primair zorg je ervoor dat de orders die klaar zijn vanuit productie, verzendklaar worden gemaakt. Je ontvangt de transporteurs die onze orders meenemen. Daarnaast ontvang je goederen en zorg je ervoor dat deze op de juiste plaats in het Warehouse wordt geplaatst. Je ondersteund bij het klaarzetten van materialen voor productie. Je bent ervaren of wil het graag leren om te rijden met een heftruck en reachtruck.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8.00 -17.00 uur. Wij beloven je dat de dagen en de weken voorbij vliegen. Als bedrijf van ongeveer 50 medewerkers in Nederland, een vestiging in de UK, en een partnership in Spanje, zijn we misschien niet groot, maar onze ambitie is dat wel. Help jij ons mee om Sanders verder te laten groeien? Reageer dan snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Pensioen

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €1.900,00 – €2.300,00 per maand

Je kunt reageren door je sollicitatie te sturen naar Tessa Oude Rickmanspoel