Vacature (junior) Machine Operator

(Junior) Allround Machine Operator

Houd je van hectiek, ben je op je best in stresssituaties en krijg je energie van het halen van strakke deadlines, maar je blijft scherp en zorgt dat de producten die je maakt op tijd af zijn met de gewenste kwaliteit, dan pas jij 100% bij ons! In onze Productie zijn we verantwoordelijk voor het produceren van verschillende producten. Denk hierbij aan, lamineren, snijden, kappen, en inpakken van orders.

Wie is Sanders Group?

Onze passie is magneten en alle applicaties daaromheen. Van de memomagneten tot aan hele winkelinrichtingen. Van mooie letters, tot aan magneetstrip. Van kantoorartikelen tot aan bulkrollen magneet- en Ferro foliën. En nog veel meer!

Doordat pionieren, het ontwikkelen van nieuwe producten en de grens opzoeken van mogelijkheden voor onze klanten in ons DNA zit, is ons productaanbod heel breed en divers. Sanders-medewerkers zijn nieuwsgierig en flexibel. We verkopen het liefst nooit ‘nee’ naar onze klanten, waardoor we binnen ons bedrijf continu in uitdagende posities komen. Kwaliteit en deadlines halen staat op nummer 1.

Hoe ziet jouw functie eruit?

Het is belangrijk dat je affiniteit krijgt met ons product. Hier maken wij een inwerkplan voor, en nemen daar ook de tijd voor, omdat wij ons beseffen dat het veel en soms complex kan zijn.

In de ochtend start je met een order te fabriceren. Gedurende de dag kan het zijn dat je verschillende orders produceert, en dat je dus gevarieerde werkzaamheden hebt. Ook kan het zijn dat je order zodanig groot is, dat je dagenlang dezelfde handelingen uitvoert.

Wat verwachten wij van jou?

1. Je bent betrouwbaar: Betrouwbaar voor Sanders Group betekent dat je je afspraken nakomt. Je bent op tijd, en we kunnen erop vertrouwen dat je er altijd bent.

2. Je hebt een open houding: Je staat open voor feedback, en geeft deze ook aan anderen. We streven ernaar om ons werk kwalitatief altijd goed te doen, en ook zo efficiënt mogelijk te werken.

3. Een positieve instelling: Je denkt niet in problemen maar je ziet altijd een oplossing voor een uitdaging als het gaat om tijd, kwaliteit, en samenwerken.

4. Je bent in fysieke goede conditie: Je werkt bijna altijd staand en producten verplaatsen doe je regelmatig.

5. Je hebt goede referenties bij vorige werkgevers: Wij controleren minimaal twee referenties bij je huidige/vorige werkgevers. Wij willen graag voordat je bij ons in dienst komt, weten wie je bent, wat belangrijk voor je is, en niet dat we achteraf geconfronteerd worden met bijzondere wensen of omstandigheden.

En verder?

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8.00 -17.00 uur. Wij beloven je dat de dagen en de weken voorbijvliegen. Als bedrijf van ongeveer 50 medewerkers in Nederland, een vestiging in de UK, en een partnership in Spanje, zijn we misschien niet groot, maar onze ambitie is dat wel. Help jij ons mee om Sanders verder te laten groeien? Reageer dan snel!

Wij vragen je niet te reageren op deze vacature indien je salariswens en/of deze vacature niet past bij jou.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €1.950,00 – €2.200,00 per maand

Werkschema:

  • Dagdienst
  • ma-vr
  • Overwerk

Locatie:

  • Postcode 5663 in Geldrop (Vereist)

Taal:

  • Nederlands (Vereist)

Je kunt reageren door je sollicitatie te sturen naar Tessa Oude Rikmanspoel